Ali lahko program eKlik deluje kot sistema SPAR in E.Leclerc, kjer kupec ob nakupu za določeno vrednost prejme vrednostni bon

Program eKlik omogoča, da se določen znesek glede na vrednost nakupa, naloži stranki v obliki vrednostnega bona.

Gre za plačljivi modul eKlik - Lojalnost. S stranko se dogovorimo kolikšen del nakupa se kupcu naloži v obliki vrednostnega bona. Za primer naj navedemo:

  • Pri nakupu med 20,00 in 100,00 EUR stranka prejme 2% od vrednosti nakupa
  • Pri nakupu med 100,01 in 300,00 EUR stranka prejme 3% od vrednosti nakupa
  • Pri nakupu med 301,00 in 700,00 EUR stranka prejme 4% od vrednosti nakupa
  • ....
Program po tej lestvici samodejno obdeluje nakupe in generira vrednostne bone. Ti se samodejno tiskajo skupaj z računom, tako da blagajnik ne potrebuje izvajati nobenih dodatnih nalog. Ob nakupu kupec skupaj z računom prejme tudi vrednostni bon.

Podobna funkcija obstaja tudi v obliki SMS sporočil. Kot primer naj navedem možnost pošiljanja kuponov v obliki SMS voščil za rojstni dan. Program eKlik že nekaj let omogoča avtomatsko pošiljanje SMS sporočil za rojstni dan, ob vpisu novega člana, pred potekom veljavnosti karte, itd. To funkcionalnost smo razširili z možnostjo samodejnega generiranja vrednostnih bonov. Na ta način, stranka skupaj s čestitko, prejme tudi vrednostni bon, recimo v znesku 5,00 EUR katerega lahko unovči v roku nekaj dni od njenega rojstnega dne.

Oba opisana sistema sta popolnoma avtomatizirana in ne zahtevata dodatnih posegov s strani zaposlenih. Na ta način se močno zniža tudi možnost poneverb.

Za dodatne informacije se obrnite na tehnično pomoč prek elektronskega naslova pomoc@1klik.si


Dokumenti