AKCIJA v mesecu Decembru - 100 brezplačnih SMS sporočil za nove naročnike storitve eSMS

V mesecu obdarovanja smo se v podjetju 1 Klik d.o.o. odločili, da vse nove naročnike na storitev eSMS nagradimo s paketom 100 brezplačnih SMS sporočil. Akcija velja za vse obstoječe lastnike programske opreme eKLIK in nove kupce programske opreme.V prihajajočem mesecu obdarovanja, smo se odločili, da vsem novim in obstoječim uporabnikom programske opreme eKLIK, ob nakupu modula eSMS, podarimo 100 brezplačnih SMS sporočil. Podarjeno kvoto SMS sporočil lahko izkoristite do 31.decembra 2012 za poljubno kampanjo, obveščanje na rezervacijo na storitev, pošiljanje rojstno-dnevnih čestitk, zahvalo ob včlanitvi, čestitko za božič ali novo leto, itd.

Pogoj za pridobitev paketa brezplačnih SMS sporočil, je sklenitev novega naročniškega razmerja na storitev eSMS za obdobje 12 mesecev. Izbirate lahko med paketi brez naročnine ali paketi z mesečno naročnino. Več o modulu eSMS si lahko preberete na naslovu eSMS bogatejši za funkcijo Schedule oz. povprašate po podrobnostih akcije vsak delovnik med 8 in 16h na 031 658 035.
Galerija slik

 

Povezani produkti

eSMS - dodatni modul za pošiljanje SMS sporočil

Dodatni modul k programu ePOS (eCheck, eBeauty, eShop, eBar) za pošiljanje SMS sporočil neposredno iz vašega računalnika. Lahko se programira samodejno pošiljanje SMS sporočil npr. ob rojstnem dnevu strank ali doda poljubna opravila po vaši želji.
eCheck programski paket za športne centre, plesne šole, terme,...

eCheck je odlično programsko orodje, za spremljanje obiskanosti vseh vrst centrov. S pestro izbiro funkcij lahko postane vodenje centra enostavno preprosto...
Program eBeauty za storitveno dejavnost

Glavna prednost programa eBeauty je njegova preprosta uporaba. S številnimi funkcijami olajša in pohitri delo s strankami, ter nudi poljubne analize za načrtovanje poslovanj. Nadgradnja z modulom eBooking ga spremeni v rezervacijski sistem.
eShop - programski paket za vodenje trgovske dejavnosti

Program eShop temelji na delu z rednimi strankami, kar uporabniku omogoča izvajanje različnih akcij npr. obveščanje o posebnih ponudbah prek SMS modula ali nagrajevanje najbolj zvestih kupcev. Razvit je tudi modul za vodenje bonusov po sistemu Spar, Tuš,.
Povezane novice
Ni povezanih novic