Aktivirajte svoj tržni potencial in obdržite aktivne člane

Z modulom eSMS lahko na preprost način obdržite svoje aktivne člane, katerim je pretekla karta in jih več dni že ni bilo v vašem centru. Avtomatski SMS z obvestilom o popustu je lahko prepričljiv argument, da stranke ne prebegnejo h konkurenci.



Z modulom eSMS lahko na preprost način obdržite svoje aktivne člane. Za primer vzemimo člane katerim je pretekla karta in jih več dni ni bilo v vašem centru. Avtomatski SMS z obvestilom o popustu na promocijsko karto je lahko prepričljiv argument, da stranke ne prebegnejo h konkurenci. Kako deluje?

Med avtomatska opravila dodamo novo poizvedbo, ki išče člane katerim je pred xy dnevi potekla karta in jo v naslednjih xy dneh niso podaljšali. Sistem članom, ki ustrezajo nastavljenemu kriteriju avtomatsko pošlje SMS sporočilo, katerega sami poljubno oblikujete. Na ta način lahko eksperimentirate z različnimi besedili in spremljate odziv članov. Bolj mamljiva kot bo ponudba, večja bo verjetnost, da bo član še isti dan po prejetem SMS sporočilu ponovno vadil v vašem centru.

Za več informacij pokličite na 031 658 035 ali pošljite e-mail na info@1klik.si
Galerija slik

 

Povezani produkti

eSMS - dodatni modul za pošiljanje SMS sporočil

Dodatni modul k programu ePOS (eCheck, eBeauty, eShop, eBar) za pošiljanje SMS sporočil neposredno iz vašega računalnika. Lahko se programira samodejno pošiljanje SMS sporočil npr. ob rojstnem dnevu strank ali doda poljubna opravila po vaši želji.
eCheck programski paket za športne centre, plesne šole, terme,...

eCheck je odlično programsko orodje, za spremljanje obiskanosti vseh vrst centrov. S pestro izbiro funkcij lahko postane vodenje centra enostavno preprosto...
eShop - programski paket za vodenje trgovske dejavnosti

Program eShop temelji na delu z rednimi strankami, kar uporabniku omogoča izvajanje različnih akcij npr. obveščanje o posebnih ponudbah prek SMS modula ali nagrajevanje najbolj zvestih kupcev. Razvit je tudi modul za vodenje bonusov po sistemu Spar, Tuš,.
Povezane novice
Ni povezanih novic