Brezkontaktne rešitve za camping ali FKK centre

Nudimo številne rešitve, ki temeljijo na strojni in programski opremi za nadzor pristopa in upravljanje z energetskimi viri. Vse bolj se zavedamo, da je porabo vode in energije potrebno nadzirati in se obnašati 'zeleno' in prav to vam nudimo.
Če začnemo s programsko opremo, ki jo lahko ponudimo kamping centrom naj začnemo z osnovo in sicer nadzorom nad zasedenostjo kampa, rezervacije in razporeditev gostov. Program eSchedule nudi možnost vnosa razpoložljivih kapacitet (parcel) in vodenje prisotnosti, rezervacij na posamezni parceli. Vnos gostov v šifrant omogoča tudi neposredno povezljivost s sistemom eGost za pošiljanje podatkov v informacijski sistem policije. Gostu lahko ob prijavi ponudite na izbiro tudi enega ali več brezkontaktnih medijev (vsak družinski član svojega) s katerim lahko vstopajo in izstopajo iz kampa, vklapljajo elektriko na parceli, vstopajo v sanitarije, aktivirajo tuše na kopališču, itd. Več o tem v nadaljevanju.

Za gostinsko ponudbo lahko integriramo gostinske blagajne z aplikacijo eBar, kjer lahko gostje koristijo tudi možnost brezgotovinskega plačevanja na odlog (plačilo ob odhodu) ali na dobroimetje. Slednjega naložijo na svoj račun ob registraciji na recepciji ali kasneje med dopusom. Koriščenja dobroimetja ali plačilo na odlog poteka prek brezkontaktnih RFiD medijev v obliki PVC kartic, obeskov, zapestnic, nalepk, itd. Vse informacije se hranijo neposredno v aplikaciji in ne medijih, tako da je možnost zlorabe praktično nemogoča.

V kolikor se v sklopu kampa nahaja hotel ali apartmajsko naselje lahko prek istega sistema vodite tudi zasedenost sob in apartmajev. Nudimo tudi elektronske kljuke za klasična vrata, centralna stikala za sobe za vklop el. porabnikov in še bi lahko naštevali.

Nekaj več informacij in primerov lahko navedemo še za nadzor tušev, porabnikov el. energije, zapornic, omejevalnikov dostopa, itd.

Skupno vsem sistemom so brezkontaktni mediji, za katere smo že napisali, da so dobavljivi v različnih oblikah. V primeru uporabe Mifare standarda, ki omogoča zapisovanje na sam medij, lahko že ob izdaji kartice gostu, definiramo do kdaj medij velja in nanj naložimo točke s katerimi lahko npr. vklaplja naprave kot so tuši. Npr. gostu za vsak dan pripada 40 točk. 1min uporabe tuša odšteje 2 točki torej lahko z 20min uporabe tuša izkoristi vse točke za tisti dan. Prav tako lahko gostu naložimo določeno št. obiskov bazena, savne, itd. V primeru OnLine sistemov, lahko vse dogodke beležimo in prikazujemo v obliki različnih izpisov.


Galerija slik

 

Povezani produkti

Čitalec RFiD za Mifare medije USB namizni (desktop)

Namizni čitalec za Mifare medije odlikuje predvsem všečen videz in preprost priklop. Ker za napajanje ne potrebuje dodatnega kabla bo na vaši mizi nekaj več prostora oz. manj nepotrebnih kablov.
Zapestnica silikonska RFiD

Brezkontaktne medije najdemo vseh vrst oblik, le redke pa so tudi praktične. Silikonsko zapestnico vsekakor štejemo mednje, saj so dobavljive v več dimenzijah (premer) in barvah. Pri naročilu nad 500KOS dobavljive v poljubni barvi lahko tudi potiskane.
Obeski PVC RFID K4

Pester nabor brezkontaktnih RFiD medijev dopolnjujejo obeski v različnih oblikah, dimenzijah in barvah. Pri večjih količinah možnost dotiska logotipa ali serijskih številk.
Kartica PVC RFiD z OffSet tiskom EM4200

Obsežna ponudba PVC kartic z vgrajenim čipom in anteno za brez-kontaktno odčitavanje in zapisovanje podatkov. Nudimo nepotiskane ali potiskane kartice s termo-transfer ali OffSet postopkom.
eCheck programski paket za športne centre, plesne šole, terme,...

eCheck je odlično programsko orodje, za spremljanje obiskanosti vseh vrst centrov. S pestro izbiro funkcij lahko postane vodenje centra enostavno preprosto...
eBar - programski paket za vodenje gostinske dejavnosti

eBar je program za vodenje gostinske dejavnosti. Grafična postavitev miz, delo z zasloni na dotik, oddajanje naročil in številne funkcije so neprecenljive za gostinsko dejavnost...
Povezane novice
Ni povezanih novic