Kamp Zlatorog in Ski hotel Vogel s programsko opremo eBar za vodenje gostinske dejavnosti

Podjetje Kamp Zlatorog d.o.o., ki ima v najemu Kamp Zlatorog in Ski hotel Vogel je poslovanje gostinske dejavnosti zaupalo podjetju 1 Klik d.o.o.Ker je pred vrati poletna sezona je prav, da vam izdamo kak namig za kvalitetno preživljanje prostega časa. Tega je na pretek ob Bohinjskem jezeru, kamor se splača pobegniti pred poletno pripeko. Kamp Zlatorog vam nudi prostor ob osvežujočem bohinjskem jezeru s številnimi izhodišči za kratke sprehode ali daljše pohode v gore. Kamp je odprt od 1.5. do 30.9 in nudi kapaciteto do 500 osebam. V sklopu kampa je tudi lokal s pijačo in hrano, kjer so letošnje leto poslovanje zaupali programu eBar za gostinsko dejavnost. Ker gre za sezonsko dejavnost so se v podjetju Kamp Zlatorog d.o.o. odločili za najem programske opreme za čas ko je kamp tudi uradno odprt.

V podjetju Kamp Zlatorog d.o.o. v zimskem času v upravljanje prevzeli tudi propadajoči Ski hotel na Voglu in ga v rekordnem času pripravili na sprejem prvih gostov. Ker v sklopu hotela deluje tudi lokal so se tudi v tem primeru odločili za najem programa eBar.

Več informacij o kampu najdete na spletni strani http://www.camp-bohinj.si/ o Ski hotelu Vogel pa na naslovu http://www.camp-bohinj.si/sl/Ski-Hotel-Vogel/O-SKI-hotelu-Vogel
Galerija slik

 

Povezani produkti

EURO ključavnica za garderobne omarice TIP44 (suhi prostori)

EURO ključavnica predstavlja alternativo brez-kontaktnim ključavnicam. Zaradi svoje ugodne cene in dobrih tehničnih lastnosti je primerna predvsem za manjše centre, ki ne potrebujejo OnLine pregleda nad prostimi/zasedenimi omaricami.
POS Tiskalnik Samsung (Bixolon) STP-103II

Zares odlična izbira za vse, ki si želijo ugoden POS termalni tiskalnik, ki za svoje delovanje potrebuje le termalni papir in nekaj malega električne energije. Na voljo so izvedbe z LPT, COM ali USB povezavo.
POS Tiskalnik Samsung (Bixolon) SRP-350II Plus

Za okolja, kjer je vsaka pohitritev procesa prodaje dobrodošla, priporočamo nakup POS tiskalnika Samsung SRP-350, ki se ponaša s hitrim izpisom, termičnim tiskom in avtomatskim rezalnikom papirja. Preizkušeno zanesljivi tiskalniki!
eBar - programski paket za vodenje gostinske dejavnosti

eBar je program za vodenje gostinske dejavnosti. Grafična postavitev miz, delo z zasloni na dotik, oddajanje naročil in številne funkcije so neprecenljive za gostinsko dejavnost...