Mestna občina Ljubljana bo kopališču Kolezija vrnila nekdanji blišč

Bo občini Ljubljana uspelo ustaviti več kot desetletno propadanje priljubljene točke v središču Ljubljane? Mestna občina Ljubljana je na svoji spletni strani objavila razpis za obnovo kopališča Kolezija

MOL je pričel z zbiranjem ponudb za obnovitev mestnega kopališča Kolezija. Obljube o začetku gradnje se vlečejo že od leta 2008, v petek 7.marca 2014 pa je MOL na spletni strani objavil razpis za pridobitev ponudb. S tem lahko Ljubljančani in okoličani upajo, da bo občina le ustavila več kot desetletno propadanje še enega ljubljanskega "spomenika". Gre namreč za objekt s stoletno tradicijo, ki je bil priljubljeno zbirališče ljubljanskih športnikov in kopalcev. Zgodovinski zapisi kažejo, da se je kopališče pričelo razvijati že leta 1853, ko so ob jezu mlina dogradili bazen z lesenim šotorom. Vse od takrat se je kopališče razvijalo do leta 2000, ko se je pričela njegova neslavna zgodba o propadanju.

V podjetju 1 Klik d.o.o. upamo, da bomo lahko k obnovi svoje delež prispevali tudi v našem podjetju. S svojim znanjem na področju informatizacije rekreacijske dejavnosti in vodenja članstva, lahko veliko prispevamo k razvoju kopališča. Tu ciljamo predvsem na konkurenčne cene naših sistemov. S sistemi kontrole pristopa v navezi s programsko opremo lahko ponudimo nakup terminskih kart tako na recepciji prek programa eCheck kot na samopostrežnih terminalih ali prek spleta. Možnost uporabe brezkontaktnih RFiD medijev kot so zapestnice, PVC kartice, obeski,... tako za prehode na kontrolnih točkah kot tudi za plačevanje storitev znotraj centra so le bistvene prednosti naših sistemov. Te temeljijo na OnLine sistemu kontrole pristopa. Uporabnost sistema povečajo še različne opcije ključavnic za garderobne omarice, kjer so najbolj priljubljene brezkontaktne RFiD ključavnice, investitorji pa velikokrat posežejo tudi bo ključavnicah na žetone oz. EURO ključavnice ali ključavnice na PVC kartice.

Razpisna dokumentacija
Zgodovina kopališča Kolezija
Galerija slik

 

Povezani produkti

Kiosk - samopostrežni terminal

Samopostrežni kiosk razvit v našem podjetju omogoča vpis članov (strank) ter brezgotovinski nakup storitev, kot so karte za obisk športnih centrov ali prireditev oz. storitev. Vgrajena programska oprema omogoča tudi rezervacije na vodene vadbe.
Ključavnica na kartico za garderobne omarice

Gre za ključavnico na kartice, ki za svoje delovanje ne uporablja RFiD tehnologije. Ko uporabnik v ključavnico vstavi ustrezno kartico, lahko ključavnico zaklene in izvleče ključ. Ko ključ vstavi nazaj v ključavnico in jo odklene lahko izvleče kartico.
Omejevalnik dostopa polovične višine (Half height turnstile) IU-511-T-E

Izredno kvaliteten in robusten omejevalnik dostopa (bariera) iz brušenega nerjavečega Inox jekla. Z dvema dvosmernima prehodoma in zapornico v višini pasu nudi dovolj eleganten izgled ob sprejemljivi stopnji zaščite pred nepooblaščenimi prehodi.
EURO ključavnica za garderobne omarice TIP45 (vlažni prostori)

EURO ključavnica predstavlja alternativo brez-kontaktnim ključavnicam. Zaradi svoje ugodne cene in dobrih tehničnih lastnosti je primerna predvsem za manjše centre, ki ne potrebujejo OnLine pregleda nad prostimi/zasedenimi omaricami.
Tiskalnik PVC kartic Gladio

Tiskalnik PVC kartic Gladio za tisk kartic uporablja termo transfer tehnologijo tiska. Njegove prednosti pred konkurenco so dober odtis grafike, cenejši potrošni material in številne možnosti prilagajanja parametrov v gonilniku tiskalnika.
eCheck programski paket za športne centre, plesne šole, terme,...

eCheck je odlično programsko orodje, za spremljanje obiskanosti vseh vrst centrov. S pestro izbiro funkcij lahko postane vodenje centra enostavno preprosto...
eBar - programski paket za vodenje gostinske dejavnosti

eBar je program za vodenje gostinske dejavnosti. Grafična postavitev miz, delo z zasloni na dotik, oddajanje naročil in številne funkcije so neprecenljive za gostinsko dejavnost...
Čitalec RFiD za Mifare medije USB namizni (desktop)

Namizni čitalec za Mifare medije odlikuje predvsem všečen videz in preprost priklop. Ker za napajanje ne potrebuje dodatnega kabla bo na vaši mizi nekaj več prostora oz. manj nepotrebnih kablov.