Nove možnosti za nakup ali najem programske opreme za gostince

Novosti na področju računalništva so v zadnjem letu postregle z novimi tehnologijami, ki so se najprej pojavile v t.i. netbookih. Gre za majhne prenosnike, v katerih "utripa" zmogljiv a varčen procesor, katerega največja prednost je predvsem cena.Nove naprave, ki se skrivajo za imeni "NetBook" ali "NetTop" si lastijo zasluge, da so trg strojne opreme praplavile številne novosti, ki izstopajo po majhnih dimenzijah, majhni porabi energije in "majhni"ceni.

To nas je privedlo do razmišljanja o uvedbi novosti, pri nakupu strojne in programske  opreme. Pripravili smo dva izredno ugodna paketa, ki vključujeta strojno in programsko opremo, tretja novost pa je možnost najema programske opreme z vzdrževanjem.

Konfiguracija C
Konfiguracija vključuje klasični 19" LCD monitor, računalniški sistem, termalni POS tiskalnik in programsko opremo.

*Ta ponudba velja le v primeru podpisa vzdrževalne pogodbe za obdobje 24 mesecev.

Konfiguracija TC
Konfiguracija TC vključuje TouchScreen monitor z vgrajenim računalnikom, termalni POS tiskalnik in programsko opremo.

*Ta ponudba velja le v primeru podpisa vzdrževalne pogodbe za obdobje 24 mesecev.

Najem programske opreme
Veliko strank se zanima za najem programske opreme zaradi prehitrih zaključkov, da ponudba vključuje tudi najem strojne opreme. Žal to ne drži. Pri tej opciji gre le za najem programske opreme, katero namestimo na računalnik stranke. Vseeno je prednosti kar nekaj:
  • najem vključuje polne verzije programa z vsemi moduli,
  • ni začetnih stroškov pri namestitvi če namestitev in uvajanje opravimo prek interneta (razen kilometrine, če se namestitev naredi na lokaciji stranke),
  • ni časovne vezave za obdobje najema (najem lahko prekličete en mesec pred iztekom najemne pogodbe),
  • zagotovljena je tehnična podpora,
  • zagotovljene so nadgradnje programske opreme,
  • ...
Če potrebujete tudi stojno opremo, vam lahko pri najemu ponudimo tudi ugoden nakup strojne opreme.
Galerija slik

 

Povezani produkti

eBar - programski paket za vodenje gostinske dejavnosti

eBar je program za vodenje gostinske dejavnosti. Grafična postavitev miz, delo z zasloni na dotik, oddajanje naročil in številne funkcije so neprecenljive za gostinsko dejavnost...
Blagajniški predal za gotovino

Kvaliteten kovinski in poceni predal za denar, ki je varovan s ključavnico, katero odpira POS tiskalnik ob izpisu računa. Prav tako je odpiranje možno s priloženim ključem. Če želite svojo gotovino hraniti na bolj varnem mestu vam nakup priporočamo.
POS Tiskalnik Samsung (Bixolon) STP-103II

Zares odlična izbira za vse, ki si želijo ugoden POS termalni tiskalnik, ki za svoje delovanje potrebuje le termalni papir in nekaj malega električne energije. Na voljo so izvedbe z LPT, COM ali USB povezavo.
POS Tiskalnik Samsung (Bixolon) SRP-350II Plus

Za okolja, kjer je vsaka pohitritev procesa prodaje dobrodošla, priporočamo nakup POS tiskalnika Samsung SRP-350, ki se ponaša s hitrim izpisom, termičnim tiskom in avtomatskim rezalnikom papirja. Preizkušeno zanesljivi tiskalniki!
Čitalec RFiD za EM4100 medije USB namizni (desktop)

Namizni USB RFiD čitalec za EM4100 medije. Napajanje prek USB podatkovnega kabla, majhne dimenzije in moderna oblika so glavni aduti tega čitalnika.
Povezane novice
Ni povezanih novic