Novo v naši ponudi - ReTransfer tisk PVC kartic s tiskalnikom Fargo HDP 5000

Ker želimo dobro kvaliteto tiska ponuditi tudi strankam, ki naročajo manjše serije kartic od 5 do 400KOS, smo se v letošnjem letu odločili za nakup ReTransfer tiskalnika Fargo HDP 5000.


Ker želimo dobro kvaliteto tiska ponuditi tudi strankam, ki naročajo manjše serije kartic od 5 do 400KOS, smo se v letošnjem letu odločili za nakup ReTransfer tiskalnika Fargo HDP 5000. Gre za veliko pridobitev v našem podjetju s katero bomo lahko zagotovili kvaliteten tisk PVC kartic tudi najzahtevnejšim naročnikom.

Vrhunska kakovost tiskanja, visoka zanesljivost in vzdržljivost, visoka stopnja varnosti. To so ključne lastnosti Fargo HDP 5000 tiskalnika za tisk PVC kartic po ReTransfer tehnologiji tiska. Slednja predstavlja zadnjo stopnico pred digitalnim oz. OffSet tiskom v sveti tiskanja PVC kartic.

ReTransfer tehnologija zaradi inuitivne tehnologije nudi  vsaj 20% kvalitetnejši tisk od Termotransfer postopka. Za razliko od TermoTransfer postopka, tiskalnik Fargo HDP 5000 grafiko najprej natisne na posebno prenosno folijo, katero nato pri točno določeni temperaturi in pod predpisanim tlakom prenese na kartico. To omogoča 100% tisk od roba do roba v visoki foto kvaliteti. Besedilo je bolj ostro in barve bolj žive.

Tiskalnik omogoča obojestranski tisk CR-80 ISO7810 (53,98 mm x 85,60 mm) kartic v ločljivosti 300DPI. Za izpis posamezne kartice potrebuje 26 sek na uro pa lahko natisne do 138 kartic.

Galerija slik

 

Povezani produkti

Kartica PVC ISO s Termo tiskom

Tisk in personalizacija manjših količin kartic se izvaja na tiskalniku za tisk PVC kartic. Kvaliteta tiska ni tako dobra kot pri OffSet postopku, vendar je poleg ReTransfer postopka edina možnost za tisk manjših količin.
Etui PVC trdi s sponko v več barvah (črna, rdeča, zelena, modra)

Etui s sponko na hrbtni strani s katero ga preprosto pripnemo za rob hlač ali žep hlač oz. srajce. Dobavljiv v več barvah, pakiranje po 25 KOS
Nosilec za PVC kartice (krokodilček)

Enostaven sistem za PVC kartice, s katerim lahko PVC kartico pripnete na ovratni trak ali JoJo trak.