Ponudba rabljene strojne opreme

Iščete programsko in strojno opremo? Ponudbo smo razširili z rabljeno strojno opremo priznanih proizvajalcev. DELL, Lenovo, HP z licenčnim operacijskim sistemom že od 189,00 EUR naprej (odvisno od konfiguracije). V ponudbi tudi tiskalniki, monitorji,..

Dobava rabljene opreme je vezana na trenutno ponudbo na trgu rabljene strojne opreme. Ker se ponudba nenehno spreminja, so podane cene okvirne in vezane na trenutno ponudbo. Zato vse zainteresirane kupce pozivamo, da predhodno zahtevajo ponudbo oz. predračun.
Lastnosti:

  • blagovne znamke računalnikov Dell, Lenovo, HP,...
  • touch screen monitorji 3M, Elo,...
  • termalni POS tiskalniki Star, Posiflex,...
  • minimalno 6 mesečna garancijska doba (max. 12 mesecev),
  • računalniki imajo prednaložen licenčni operacijski sistem Windows,
  • možnost dostave in priklopa (za doplačilo),
  • oprema stara cca. 2 leti,
  • ...

Skupaj s strojno opremo nudimo tudi ugodne cene programske opreme za gostince, kozmetične in frizerske salone, športne centre, trgovine, itd.

Za več informacij in ponudbo pošljite email na info@1klik.si
Galerija slik

 

Povezani produkti

Program eBeauty za storitveno dejavnost

Glavna prednost programa eBeauty je njegova preprosta uporaba. S številnimi funkcijami olajša in pohitri delo s strankami, ter nudi poljubne analize za načrtovanje poslovanj. Nadgradnja z modulom eBooking ga spremeni v rezervacijski sistem.
eSMS - dodatni modul za pošiljanje SMS sporočil

Dodatni modul k programu ePOS (eCheck, eBeauty, eShop, eBar) za pošiljanje SMS sporočil neposredno iz vašega računalnika. Lahko se programira samodejno pošiljanje SMS sporočil npr. ob rojstnem dnevu strank ali doda poljubna opravila po vaši želji.
eCheck programski paket za športne centre, plesne šole, terme,...

eCheck je odlično programsko orodje, za spremljanje obiskanosti vseh vrst centrov. S pestro izbiro funkcij lahko postane vodenje centra enostavno preprosto...
eBar - programski paket za vodenje gostinske dejavnosti

eBar je program za vodenje gostinske dejavnosti. Grafična postavitev miz, delo z zasloni na dotik, oddajanje naročil in številne funkcije so neprecenljive za gostinsko dejavnost...
eShop - programski paket za vodenje trgovske dejavnosti

Program eShop temelji na delu z rednimi strankami, kar uporabniku omogoča izvajanje različnih akcij npr. obveščanje o posebnih ponudbah prek SMS modula ali nagrajevanje najbolj zvestih kupcev. Razvit je tudi modul za vodenje bonusov po sistemu Spar, Tuš,.
Povezane novice
Ni povezanih novic