Tudi podjetje »V Formi z Alenko Košir« uporablja program eCheck

Programski opremi KLIK je svoje poslovanje zaupala tudi Alenka Košir. Mlado podjetje »V Formi z Alenko Košir«, trenutno na več lokacijah po Sloveniji organizira Alenkine avtorske vodene vadbe VIIT® - Vodeni Interdisciplinarni Intenzivni TreningAlenka je v preteklih letih svoj trening VIIT® uspešno vodila na 2 lokacijah. Zdaj pa se je poslovanje razširilo in poteka na različnih lokacijah, zato se je podala v iskanje ustrezne programske opreme, ki bo podpora evidenci vadečih in finančnemu poslovanju.  Alenka je iskala program, ki omogoča izstavljanje računov za več različnih lokacij in hkrati centralno bazo podatkov, ki je dostopna z vsake lokacije s katere je možna povezava v splet.

Ponudili smo ji delo prek oddaljenega namizja in izdajanje računov s pomočjo POS tiskalnika. Ta način omogoča enotno bazo članov in cenikov, ter centralni pregled analiz o obiskih in prodaji. Sočasno ta način dela omogoča poslovanje s kateregakoli računalnika, tako da se lahko vaditelji tudi menjajo in za izdajanje računov uporabijo svoj osebni prenosni računalnik.

Sočasno se je Alenka odločila tudi za članske kartice z RFiD tehnologijo, ki omogočajo hitro identifikacijo člana in pregled nad številom obiskov oz. kupljenimi kartami. Registracija poteka prek RFiD čitalnika z USB priklopom, ki simulira tipkovnico, tako da je sam priklop enostaven. Seveda lahko vaditelj člane registrira tudi brez uporabe čitalnika, vendar postopek ni tako hiter kakor z uporabo kartice.

Alenka bo preizkusila tudi program eUrnik, ki omogoča vnos urnikov vodenih vadb po posameznih lokacijah. Program omogoča natančno beleženje in pregled prihodov na posamezno uro ter rezervacije terminov. V azširjeni izvedbi pa program omogoča tudi OnLine pregled in rezervacije terminov prek spleta.

Več o vadbi VIIT® - Vodeni Interdisciplinarni Intenzivni Trening, si lahko preberete na spletni strani  na naslovu www.alenkakosir.si  oz. spremljate njen Facebook profil na www.facebook.com/vformizalenko
Galerija slik

 
Povezane novice
Ni povezanih novic