Zaključen projekt kontrole pristopa v sodobnem športnem centru Optimum v Grosuplju

Septembra smo končali dela v Optimum fitnes centru v Grosuplju, ki sodi med najsodobnejše centre v Sloveniji. Integrirali smo kontrolo pristopa vključno z RFiD ključavnicami garderobnih omaric, programsko opremo,...Integracija, kontrole pristopa je zajemala brezkontaktne RFiD ključavnice, triroge (omejevalnike dostopa) lastne blagovne znamke, RFiD čitalce, programsko opremo za prodajo kart, članstvo, gostinstvo, trgovino, OnLine rezervacije vadb prek spletnega vmesnika, avtomatsko pošiljanje SMS sporočil,...

Investitor je že v samem začetku podal zahteve, da želi celotno rešitev kontrole pristopa enega dobavitelja. Zavedal se je namreč težav, ki nastajajo pri integraciji (povezovanju) opreme dveh ali več različnih dobaviteljev, ki stežka ponudijo neko zaključeno celoto. Če za celoten sistem priskrbi en integrator rešitev, kasneje ne prihaja do nepotrebnega iskanja "krivca", ko nek sklop ne deluje oz. povzroča težave.

Ker smo v letošnjem letu na trg poslali omejevalnik dostopa lastne blagovne znamke, smo se lahko naročniku še bolj približali pri izpolnitvi zahtev. Trije omejevalniki dostopa iz Inox pločevine so se lepo vključil v sodobno načrtovan športni center. Z OnLine kontrolo pristopa, lahko večino opravil prepustimo programski opremi, ki na podlagi številnih kriterijev prilagojenih naročnikovim zahtevam, upravlja s pristopom članov in gostov. Recepcijo so še dodatno razbremenili z vgradnjo brezkontaktnih RFiD ključavnic, katere lahko člani prosto zaklepajo s svojimi članskimi karticami. Ta način dela, odpravi potrebo po ustavljanju na recepciji, da bi član lahko prišel do ključka za garderobno omarico. Vsi člani, ki imajo veljavno karto, lahko prosto dostopajo do garderob, od tam naprej pa do prostorov za katere imajo kupljeno karto. Sistem tudi samodejno beleži in odšteva obiske.

Zahteva naročnika je bila tudi, da svojim članom ponudi možnost OnLine rezervacij na vodene vadbe, prek spletnega vmesnika. Ponudili smo jim rešitev, ki neposredno komunicira z osrednjo podatkovno bazo in na ta način poskrbi, da se na vadbo ne more rezervirati več članov, kot pa je maksimalno določeno število za posamezno vadbo. Način omogoča članom, da ne ostanejo pred vrati svoje priljubljene vadbe.

Že nekaj časa pa nudimo tudi pošiljanje SMS sporočil, katerim lahko nastavimo tudi opravilnik opravil. Slednje pomeni, da se SMS sporočila z vnaprej nastavljeno vsebino, samodejno razpošljejo ob vnaprej določenem času. Za primer lahko navedemo le najbolj priljubljeno, samodejno pošiljanje rojstno dnevnih čestitk in dnevnega prometa na telefonsko številko lastnikov centra.

Ena izmed zahtev je bila tudi personalizirana članska kartica. V ta namen smo naročniku dobavili tiskalnik PVC kartic Evolis Zenius in predtiskane kartice po OffSet postopku. Tako lahko takoj ob vpisu novega člana, neposredno iz programa natisnejo člansko kartico z imenom in priimkom člana.

Celotno rešitev zaokrožuje programska oprema za vodenje članov, prodajo kart, storitev ter na ločeni blagajni še programska oprema za vodenje gostinske dejavnosti prek zaslona na dotik.

Obiščite Optimum fitnes center in se na lastne oči prepričajte, da je Grosuplje pridobilo sodoben športni center.

www.fc-optimum.si
Galerija slik

 

Povezani produkti

Čitalec RFiD za Mifare medije USB namizni (desktop)

Namizni čitalec za Mifare medije odlikuje predvsem všečen videz in preprost priklop. Ker za napajanje ne potrebuje dodatnega kabla bo na vaši mizi nekaj več prostora oz. manj nepotrebnih kablov.
Kartica PVC RFiD z OffSet tiskom Mifare S50 1k

Obsežna ponudba PVC kartic z vgrajenim čipom in anteno za brez-kontaktno odčitavanje in zapisovanje podatkov. Nudimo nepotiskane ali potiskane kartice s termo-transfer ali OffSet postopkom.
Omejevalnik dostopa, trirog prostostoječi SL2012

Izredno kvaliteten omejevalnik dostopa plod domačega znanja. Izdelan v Sloveniji iz kvalitetne Inox pločevine, elegantnih ravnih linij. Dobavljiv z avtomatskim mehanizmom za obračanje ročk ali brez.
Tiskalnik PVC kartic Evolis Zenius

Zenisu tiskalnik PVC kartic predstavlja prenovljeno linijo tiskalnikov Evolis. Nov oblikovni slog, prenovljena zasnova mehaničnega dela, obljubljajo izboljšano kakovost tiska in rokovanja z napravo.
Blagajniški predal za gotovino

Kvaliteten kovinski in poceni predal za denar, ki je varovan s ključavnico, katero odpira POS tiskalnik ob izpisu računa. Prav tako je odpiranje možno s priloženim ključem. Če želite svojo gotovino hraniti na bolj varnem mestu vam nakup priporočamo.
POS Tiskalnik Samsung (Bixolon) SRP-350II Plus

Za okolja, kjer je vsaka pohitritev procesa prodaje dobrodošla, priporočamo nakup POS tiskalnika Samsung SRP-350, ki se ponaša s hitrim izpisom, termičnim tiskom in avtomatskim rezalnikom papirja. Preizkušeno zanesljivi tiskalniki!
Povezane novice
Ni povezanih novic