Zaključen projekt v centru CrossFit na Šmartinski v Ljubljani

V Aprilu je bil dokončan projekt v športnem centru CrossFit na Šmartinski v Ljubljani. Naše podjetje je dobavilo POS opremo, računalnik AllInOne, brezkontaktne čitalnike, RFiD članske kartice, ter programsko opremo eKLIKV Aprilu je bil dokončan projekt v športnem centru Reebok CrossFit Ljubljana na Šmartinski v Ljubljani. Naše podjetje je dobavilo POS opremo, računalnik AllInOne, brezkontaktne čitalnike, RFiD članske kartice, ter programsko opremo eKLIK.

Reebok CrossFit Ljubljana je center za funkcionalno vadbo (CrossFit, Boot Camp) s pomočjo katere izboljšate agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. S pomočjo usposobljenih trenerjev se naučite pravilnega izvajanja vadb, ter učinkovitega in varnega ravnanja s športnimi rekviziti, ki se jih uporablja med vadbo.

Naše podjetje je dobavilo vso tačunalniško in POS opremo, čitalce, RFiD kartice, ter programsko opremo. Naročnik uporablja program eCheck + modul Kontrola pristopa. Pri tem smo sodelovali s podjetjem Eltemida d.o.o., ki je pripravilo vso potrebno inštalacijo na katero smo priključili čitalce, ter ostalo komunikacijsko opremo.

Posebna zahteva centra je bila, da omogočimo vhod v poslovno stavbo tudi po 20 uri ter med vikendi in prazniki, ko je poslovni center zaprt. Dvojna avtomatska vrata smo vezali na brezkontaktni RFiD čitalnik in tipko, ki služi za izhod iz poslovne stavbe. Čitalec deluje onLine, kar pomeni, da vsako zahtevo za vstop v poslovno stavbo preveri prek računalnika. Članom, ki nimajo kartice Reebok CrossFit Ljubljana vstop v nobenem primeru ni omogočen, te pogoje pa lahko naknadno tudi spremenimo. Drugi čitalec se nahaja na vhodu v center, zahteva naročnika pa je bila, da se vsaka registracija člana z veljavno mesečno karto takoj registrira kot obisk. Ta način dela omogoča vaditeljem nemoteno delo s člani. Podjetje Eltemida d.o.o. je za člane, katerim je pretekla karta oz. se želijo na novo vpisati pripravilo domofon, prek katerega prikličejo vaditelja.
Galerija slik

 

Povezani produkti

Konverter RS485 na TCP/IP

Velik del specialne strojne opreme v katerih se nahajajo mikrokontrolerji še vedno uporablja komunikacijski standard RS485, ki slovi po svoji robustnosti in zmožnosti medsebojnega komuniciranja na razdaljah celo do 1km.
Centralna enota za kontrolo pristopa - AccessControl Box RS485 +PoE (do 4 enote)

AccessControl Box močno poenostavi priklop sistemov kontrole pristopa (čitalcev). Naprava vsebuje napajalnik in "petch panel" za priklop čitalcev prek klasičnih UTP kablov, po keterih poleg komunikacijskih vodov potekajo tudi napajalni vodi.
Kartica PVC RFiD z OffSet tiskom Mifare S50 1k

Obsežna ponudba PVC kartic z vgrajenim čipom in anteno za brez-kontaktno odčitavanje in zapisovanje podatkov. Nudimo nepotiskane ali potiskane kartice s termo-transfer ali OffSet postopkom.
Čitalec RFiD za Mifare medije USB namizni (desktop)

Namizni čitalec za Mifare medije odlikuje predvsem všečen videz in preprost priklop. Ker za napajanje ne potrebuje dodatnega kabla bo na vaši mizi nekaj več prostora oz. manj nepotrebnih kablov.
Blagajniški predal za gotovino

Kvaliteten kovinski in poceni predal za denar, ki je varovan s ključavnico, katero odpira POS tiskalnik ob izpisu računa. Prav tako je odpiranje možno s priloženim ključem. Če želite svojo gotovino hraniti na bolj varnem mestu vam nakup priporočamo.
Povezane novice
Ni povezanih novic